Ova nedelja protekla je u znaku promocije projekta “Piši glasno da te ceo Bor čuje…”
Asocijacija za razvoj nastavila je sa promocijom projekta i u drugim srednjim školama pa je tako u ponedeljak 30. aprila projekat prezentovan mladim srednjoškolcima u Mašinsko- elektrotehničkoj školi, dok su post-praznični četvrtak i petak, 03. i 04. maj, bili rezervisani za Ekonomsko – trgovinsku i Tehničku školu Bor. Treba napomenuti da je prezentacija za učenike u Ekonomsko-trgovinskoj školi održana čak dva dana zaredom gde su prisustvovali učenici različitih razreda i smerova.
Priču o projektu u ove tri škole čulo je više od 60 učenika, kako na časovima građanskog vaspitanja, tako i tokom sastanaka đačkih parlamenta a sa idejom da se informacija dalje podeli među vršnjacima.
Prijave se još uvek prikupljaju a konačna odluka o sastavu grupe koja će učestvovati u daljim aktivnostima biće objavljena u četvrtak, 10. maja.
Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u radu buduće školske redakcije, bavite se temama od značaja za mlade, pišete i izveštavate o tome, prijave možete potražiti kod Vašeg školskog pedagoga ili profesora građanskog vaspitanja.
Dobrodošli u naš amaterski novinarski tim!

Leave a Reply

Close Menu